A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області"

Дбайте про себе та будьте здорові!

Дата: 05.08.2021 15:59
Кількість переглядів: 158

Міський голова Борис Карпус і його заступниця Вікторія Скриннік пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу. Вони отримали другу дозу вакцини Pfizer, а також їм вручили Міжнародне свідоцтво про вакцинацію з перекладом на англійську.

Борис Карпус зазначив, що вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби! Імунопрофілактика залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань та смертей, а також боротьби з пандемією. Людина, яка отримує щеплення, посилює свій та суспільний захист. Тільки так жителі знову зможуть повернутись до звичного життя.

Варто наголосити, що в Нововолинську працює два пункти щеплення, розташовані в амбулаторії №2 та №3. Окрім того, в амбулаторії №3 працює центр вакцинації населення. Усі охочі можуть щепитися у будні, попередньо записавшись за телефонами 0932579215 або 0965660431, у вихідні дні – згідно з чергою. Вакцинація проводиться зареєстрованими в Україні вакцинами. Пам’ятайте, вакцинація убезпечить вас від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19. Записуйтеся на щеплення, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора