A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області"

Амбулаторія ЗПСМ смт.Благодатне

Дата: 28.03.2019 23:46
Кількість переглядів: 1219

Амбулаторія ЗПСМ смт.Благодатне почала функціонувати 20 травня 1958 року в складі  Нововолинської центральної міської лікарні.

З 17.11.2018 року амбулаторія ЗПСМ смт.Благодатне є структурним підрозділом Комунального некомерційного підприємства «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області».

Амбулаторія ЗПСМ смт.Благодатне складається, зокрема, з  кабінету сімейного лікаря та кабінету терапевта для прийому пацієнтів,  кабінету лікаря-педіатра , маніпуляційного кабінету, кабінету щеплень та реєстратури де виписуються листки непрацездатності та довідки, також в амбулаторії знаходиться стаціонар денного перебування хворих на 15 ліжок, фізіотерапевтичний кабінет, зал фізичної реабілітації,кабінет лікаря-стоматолога. Для найменших пацієнтів облаштований дитячий куточок. 

В амбулаторії дотримані усі вимоги інклюзивності. Задля безперешкодного доступу людей з інвалідністю, обладнано пандуси. На другий поверх можна буде дістатися за допомогою спеціального підйомника. Таблички, розміщені біля кожного кабінету, продубльовані шрифтом Брайля, на підлозі - тактильна плитка.

Всі кабінети, в яких здійснюється прийом пацієнтів, оснащені бактерицидними лампами, дитячими та підлітковими електронними вагами, ростомірами, таблицями для перевірки зору, портативними глюкометрами, пульсоксиметрами, фонендоскопами, тонометрами, неврологічними молотками та сучасною оргтехнікою. Також в амбулаторії є сухоповітряна  шафа, холодильник для зберігання вакцин, електрокардіографи, аквадистилятор, автоклав та медикаменти для надання невідкладної  медичної допомоги.

 

На даний час штат амбулаторії налічує  10 працівників:

 

Федорів Марія Романівна
завідувач амбулаторії сімейний лікар - спеціаліст

Шелепа Олена Володимирівна - лікар-педіатр дільничний другої категорії.

Молодший медичний персонал амбулаторії складається з 4 сестер медичних, 1 медичний реєстратор, 1 молодша сестра медична (санітарка)

Медичні працівники обслуговують, передусім, пацієнтів, що уклали декларації про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу.

Прийом в амбулаторії ЗПСМ смт.Благодатне здійснюється лікарями відповідно до змінного графіка, який розміщено для загального ознайомлення на «Дошці інформації».

Амбулаторія працює над виконанням програм «Онкологія», «Профілактика туберкульозу», «Профілактика гіпертонії», «Цукровий діабет», «Люди похилого віку».

Значна увага приділяється санітарно-освітній роботі та пропаганді здорового способу життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора