A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області"

Шановні мешканці Нововолинської громади та  новоприбулі мешканці із зони бойових дій!

Дата: 19.02.2024 09:02
Кількість переглядів: 11

    Шановні мешканці Нововолинської громади та  новоприбулі мешканці із зони бойових дій!

  Піклування про своє психічне здоров'я є   життєвонеобхідним як для кожної людини, так і для   зміцнення загартованості нашої нації, швидкої та   дієвої допомоги одному під час війни.

 При будь яких ознаках тривожності, депресії чи   агресії , ознаках хронічної втоми , безсоння ми   просимо Вас звертатися до допомогою до лікарів нашого закладу.

Сімейні лікарі, лікарі терапевти та лікарі педіатри пройшли курс навчання з програми психічного здоров’я mhGap.

Курс був розроблений групою фахівців із психічного здоров’я та загальної практики – сімейної медицини з досвідом роботи з програмою mhGAP, за загальної координації Академії НСЗУ, експертної підтримки ВООЗ та керівництва МОЗ України.

Наші лікарі надають базову психологічну допомогу , проводять оцінку фізичного і психічного стану, можуть запропонувати пройти тести для виявлення депресії та ступеня тривожності.

В деяких випадках порушення роботи органів і систем призводить до хронічної втоми чи безсоння і в таких випадках лікар призначить дообстеження та лікування.

При виявленні більш глибоких порушень лікар первинної ланки медичної допомоги скерує до лікаря спеціаліста - психіатра чи психотерапевта.

Не треба зволікати із зверненням до лікаря, вчасно надана психологічна допомога дасть можливість не поглиблюватися розладам психіки.

За номером телефону кол-центру Ви можете звернутися за допомогою до свого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра: 097 773 8260 з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 18.00 год

Чекаємо на всіх , кому необхідна психологічна допомога!. Все буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора