A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області"

Карітас Волинь провели заняття для медичних працівників - "Профілактика вигорання"..

Дата: 29.03.2024 08:08
Кількість переглядів: 10

Сьогодні, 29 березня, рамках проекту " Центр Життєстійкості" психологи благодійного фонду " Карітас Волинь" провели заняття для лікарів та медичних сестер нашого закладу на тему: Профілактика вигорання ".

Спікери заходу психологи Інна Почтарук та Наталія Гавронська.

Вигорання – це стан повного зниження продуктивності та виснаження на фізичному й емоційному рівні. Якщо людина знаходиться в довготривалому стресі чи ситуації, коли не відчувається сенс та внутрішньо накопичується негатив, відбувається процес вигорання.

Працівники системи охорони здоров’я досить часто стають жертвами синдрому вигорання. Передовсім це пов’язано з емоційним включенням і тривалим спілкуванням із пацієнтом.

Синдром професійного вигорання у лікарів проявляється в зниженні зацікавленості в роботі, більшої витрати часу на постановку діагнозу, у затримці на роботі, відособленістю від колег.

Як не допустити вигоряння і справитися із цим синдромом , відновити духовні та фізичні сили навчали психологи у рамках проекту " Життєстійкості ".

Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики України і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Першої леді Олени Зеленської.

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора