A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області"

7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров’я.

Дата: 08.04.2024 09:20
Кількість переглядів: 9

До Всесвітнього дня здоров’я, що відзначається 7 квітня, у приміщенні спортивного клубу «Кузня тіла» відбувся захід для школярів Нововолинського ліцею №2. Долучилися також начальниця відділу у справах молоді та спорту Надія Дячук і керівниця відділу міжнародного співробітництва, туризму та промоції Олеся Сословська.

Сімейна лікарка Нововолинського центру ПМСД Діана Розводовська розповіла учням, як неправильне харчування, шкідливі звички та поганий сон впливають на здоровʼя людини. Торкнулися і теми психологічного здоров’я. Лікарка наголосила на тому, що потрібно займатися спортом, або щодня робити зарядку, корисними будуть і прогулянки на свіжому повітрі.

Тренерка СК «Кузня тіла» Катерина Фецяк та її вихованки показали майстер-класи з повітряної гімнастики та пілонного спорту. Школярі із захопленням споглядали за виступами гімнасток. Опісля і самі спробували виконати елементи танцю.

Головною метою зустрічі було пояснити дітям, яким чином спорт зміцнює здоров’я та поліпшує фізичний розвиток.

Захід організував відділ у справах молоді та спорту виконавчого комітету Нововолинської міської ради спільно з Нововолинським центром первинної медико-санітарної допомоги, СК «Кузня тіла», відділом міжнародного співробітництва, туризму та промоції, а також управління освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора