A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області"

"Школи здоров'я" на підприємствах, установах та організаціях нашої громади.

Дата: 10.04.2024 09:58
Кількість переглядів: 6

До Всесвітнього дня боротьби з артеріальною гіпертензію , який відзначається у травні місяці, ми проводимо протягом 2- х місяців

" Школи здоров'я" на підприємствах, установах та організаціях нашої громади.

Мета проведення заходів, присвячених Всесвітньому дню боротьби з артеріальною гіпертонією – підвищення інформованості населення про серйозні ускладнення артеріальної гіпертонії, поширення інформації про те, як можна запобігти розвитку цього захворювання.

Сьогодні , 10 квітня , у дошкільному закладі №5 та ліцеї №5 відбувся навчальний захід для освітян присвячений профілактиці виникнення гіпертонічної хвороби.

Захід провела сімейний лікар амбулаторії ЗПСМ №3 Розводовська Діана Володимирівна та лікар - епідеміолог Нововолинського відділення

" Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України "Арсенік Марія Дмитрівна.

Лікарі розповіли про ризики ,які приводять до виникнення хвороби , розповіли про перші ознаки хвороби , про ускладнення гіпертонісної хвороби . Всім присутнім був виміряний артеріальний тиск та проведено навчання,як правильно вимірювати тиск.

Окрім цього , медики розповіли про методи виявлення, контролю та профілактики виникнення захворювання. Наголосили присутнім на важливість щорічного медичного огляду та показали методи самообстеження.

Захід проводиться разом з Нововолинським відділенням" Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора