A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області"

Навчаємося, щоб бути кращими!

Дата: 26.04.2024 10:39
Кількість переглядів: 7

  Протягом 22- 26 квітня у місті Київ відбувся навчальний тренінг для лікарів загальної практики сімейної медицини ' Програма дій з подолання прогалин у сфері психічного розвитку ( mhGAP).

  Захід відбувся під патронатом Всесвітньої організації охорони здоров'я .

  Участь у тренінгу взяли медичний директор Корзонюк Людмила, завідувачка амбулаторії ЗПСМ №2 Муцька Зоряна та сімейний лікар амбулаторії ЗПСМ №2 Клен Анна .

 "Перетворити знання у дії та допомогти найбільш потребуючим"!

  Саме під таким гаслом пройшов тренінг із клінічного ведення психічних розладів для працівників первинної медичної допомоги.

  Чотири насичені дні лікарі вивчали програму дій із подолання прогалин у сфері психічного здоров'я.

Тренери Ольга Турянська та Вікторія Бірук навчали ефективних навичок комунікації, оцінки та лікування розладів згідно керівництва mhGAP.

Навички, отримані на тренінгу допоможуть сімейним лікарям у виявленні та лікуванні психічних, неврологічних розладів та розладів, пов'язаних зі вживанням психоактивних речовин.

Набуті знання учасники тренінгу донесуть до всіх лікарів нашого закладу, щоб на найвищому рівні надавати допомогу мешканцям громади з психічнимми розладами.

Висловлюємо щиру подяку організаторам заходу за цікаве і таке необхідне у сучасних реаліях навчання.

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора