Новини
12:16 13.06.2023
Цікава інформація. Переохолодження.
13:26 12.06.2023
До Всесвітнього дня безпеки харчових продуктів, який відзначається 7 червня, Центр громадського здоров’я нагадує про необхідність пильнувати якість вживаної продукції. Сьогодні окрему увагу приділимо консервам, в’яленій рибі та ботулізму. Ботулізм – це харчове отруєння, що може призвести до тяжких наслідків. Влітку, коли температура повітря підвищується, слід бути уважними до умов зберігання та приготування їжі. Потенційно небезпечними є всі консервовані продукти, які були погано вимиті, неправильно, недостатньо термічно оброблені, транспортувались або зберігалися неналежним чином. Навіть консерви, у яких усе гаразд із терміном придатності, виглядом і смаком, можуть бути зараженими, оскільки мікроорганізм, який спричиняє хворобу, не псує продукти.
13:46 07.06.2023
Школа відповідального батьківства працює у нашому закладі.
11:26 06.06.2023
Бережіть себе і допомагайте ближнім!
10:42 06.06.2023
10:55 05.06.2023
Пам'ятка безпечної поведінки під час літніх канікул.
Пам'ятайте, що літні канікули для дітей - це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання і використовувати їх у домашніх умовах. Звертаємо увагу на організацію відпочинку Вашої дитини під час канікул. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині. Залучайте до виконання домашніх обов’язків. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина (доньки) за межами дому у вечірній час.11:37 04.06.2023
Пам`ятка з техніки безпеки на літніх канікулах.
11:29 03.06.2023