A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області"

Новини

Всесвітній день боротьби з хворобою Паркінсона.

З віком майже всі люди стають вразливими до різних хвороб. Неврологічні порушення та захворювання останнім часом стають вже не такими рідкими й зустрічаються в медичній практиці все частіше, та вражають людей будь-якого віку. Серед таких захворювань є хвороба Паркінсона причини якої достеменно не відомі. На неї страждають близько 1% від всіх людей віком старше 60 років. Однак, іноді хвороба вражає і молодих людей віком 30-40 років і значно впливає на якість життя та на самостійність людини у побуті та інших сферах життєдіяльності.

09:44 11.04.2024

Профілактика серцево-судинних захворювань – це щоденна робота над собою.

Серцево-судинні захворювання є головною причиною смерті в усьому світі та Україні зокрема. Саме ці хвороби знижують тривалість та якість життя, призводять до інвалідності та втрати працездатності, і все більше випадків трапляється серед молоді.  Саме тому, сьогодні 10 квітня на базі амбулаторії N’4 КНП «НЦПМСД» відбулося чергове заняття для наших медичних працівників, де ми обговорили, що найбільше шкодить здоровʼю серця, та як на це впливати. Тема заходу: СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ. Оцінювання ризику ССЗ та надання допомоги при ССЗ. Надання допомоги при гіпертонії. На появу серцево-судинних захворювань впливають багато причин. Серед них атеросклероз, гіпертонія, діабет, паління, вживання спиртного, недостатня фізична активність, зайва вага, генетична схильність, гормональні розлади, вік тощо.

10:12 10.04.2024

Всесвітній день здоров’я.

До Всесвітнього дня здоров’я , який відзначався 7 квітня , фельдшер Грибовицького медичного пункту тимчасового базування Міндзя Ірина Петрівна провела зустріч з учнями на тему: "Раціональне харчування дітей шкільного віку ".

10:11 10.04.2024

7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров’я.

До Всесвітнього дня здоров’я, що відзначається 7 квітня, у приміщенні спортивного клубу «Кузня тіла» відбувся захід для школярів Нововолинського ліцею №2. Долучилися також начальниця відділу у справах молоді та спорту Надія Дячук і керівниця відділу міжнародного співробітництва, туризму та промоції Олеся Сословська.

09:20 08.04.2024

7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров’я.

7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров’я, адже саме у цей день у 1948 році було створено Всесвітню організацію охорони здоров’я (ВООЗ). Щорічно святкувати цей день почали з 1950 року. Нині 7 квітня по всьому світу відбуваються заходи, покликані підкреслити важливість здорового способу життя.                               

09:08 07.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора